Korvenmäentie 11, Piikkiö

Jumalanpalvelukseen saavat osallistua myös muiden seurakuntien jäsenet sekä kirkkoihin kuulumattomat. Jeesus sanoi: "sitä, joka luokseni tulee, minä en aja pois" (Joh. 6:37).Ohjelma:

Pvm Raamattutunti  Saarna  
14.12. Liisa Nykänen Liisa Nykänen + nuoret
21.12. Jouluohjelma Glögihetki
28.12. Tuula Elo Simo Perho Lastenluokka
4.1. Elvi Honkanen Juhani Hirvonen Lastenluokka
11.1. Kalle Venäläinen Musiikkisaarna Teehetki
18.1. Tapio Saurus Minttu Rantanen


Muut tilaisuudet ja toiminta

Ma klo 18.00 Keskustelu- ja sukkakerho naisille ja miehille -pariton viikko

Ti  ruokakassijakelu vähävaraisille: 

               klo 16.30 Ruokajaon numerojako alkaa

               klo 17.00 Ovi lukitaan hartauden ajaksi

               klo 17.30 Ovi avataan

JOULUNAJAN ruokajaot: ma 23.12. ja ti 31.12. jakelu klo 14

KIRPPUTORI TIISTAISIN KLO 15.00 

Ke klo 19.00 Piikkiön AA-ryhmä kokoontuu yläkerrassa

To klo 17.30 Keskustelukerho ”Äijäpiiri” miehille -pariton viikko

Pe klo 18.00 Kiitos- ja rukous ilta, pariton viikko

La klo 18.00 – 20.00 Juttuhetki kuuman kupin ääressä (maksuton)


TERVETULOA! 


KUUKAUDEN KERTOMUS

Oletko tehnyt tarvittavat matkavalmistelut?

Eräs satu kertoo kuninkaasta, jolla oli hovissaan narri, joka ilveilyillään huvitti häntä. Kerran kuningas sairastui vakavasti ja hänen lääkärinsä kertoi hänelle, ettei paranemisesta ole enää toivoa.

Narri meni kuninkaansa luo, kun tämä makasi kuolevana 
vuoteessaan ja kysyi: "Aikooko kuningas lähteä pitkälle matkalle?" "Pian lähden", vastasi kuningas tietäen, mitä narri tarkoitti. "Minkälaisia valmisteluja majesteetti on tehnyt matkaansa varten?", kysyi narri edelleen. "En minkäänlaisia", vastasi kuningas. Silloin narri katsoi hämmästyneenä kuningasta, ojensi kädessään olevan narrinsauvansa vuoteessa makaavalle kuninkaalle ja sanoi:" Ottakaa tämä sauvani, herra kuningas. Te olette suurempi narri kuin minä. Minä en koskaan voisi lähteä tuollaiselle matkalle tekemättä valmisteluja!"

Korvissani soi toisinaan vanha virsi: " Kuinka on sun sielus laita, minne kuljet matkamies?" Olemme kaikki elämämme matkalla. Minne sinä olet menossa? Vai etkö ole mielestäsi menossa minnekään? Kaikki kuitenkin "potkaisemme joskus tyhjää" eli sairastumme, kuolemme ja päädymme hautaamme. Mitä sen jälkeen? Onko sinulla toivoa ikuisesta elämästä, jonka Raamattu lupaa Jeesukseen Kristukseen uskovalle. Ehkä olet kuullut tai lukenut Joh.3:16. " Sillä niin on Jumala
maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan saisi ikuisen elämän".

Luotatko siihen, että Jeesus Kristus kuoli myös sinun puolestasi ja sovitti syntisi Golgatan ristillä? Jos luotat siihen ja olet vastaanottanut hänet Pelastajaksesi, niin olet tehnyt jo tarvittavat matkavalmistelut tästä elämästä poistumistasi varten. Älä ole "narri" ja jätä sitä tekemättä!